Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 15:09 - И БЪЛГАРИЯ ДАДЕ НЕЩО НА СВЕТА!!!
Автор: amenhotep4 Категория: Новини   
Прочетен: 938 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Революционно ултрамодерно устройство, разработено от български учени може да разреши огромна част от проблемите с дефицита в хазната и да увеличи чувствително доходите на крайно нуждаещите се от допълнителни средства. Уредът – по съществото си ВЪЗДУХОМЕР,  би следвало  да се нарича ИНДИВИДУАЛЕН ВЪЗДУХОМЕР, като прототипа е от серията 007. Накратко – ИВ-007.

Предназначението на ИВ-007 е да отчита с изключителна прецизност количеството въздух, което се вдишва денонощно от въздуходишачите, независимо от техния пол, възраст, раса, етническа принадлежност и социален статус.

Създателите са вдъхновени от доклад на статистическия институт, според който живите хора имат нужда от въздух от началото до края на живота си. Юридически погледнато, предоставянето на възможност за дишане би трябвало да се тълкува като вид услуга, а консумиращите го като въздухоползватели. И за това, конструктурите на уреда рамкират дейността около дишането на въздух по демократичен законополагащ се ред.

ИВ-007 е успешно патентован, като прототипът му със съпътстващата аргументация вече е представен в Министерство на Здравеопазването и лично на Петър Москов. Всеизвестно е, че министърът чаровник освен като ненадминат ЗДРАВЕОПАЗВАЧ, се откроява и като извънредно способен НАПАДЖИЯ.

В тази връзка, благодарение създаването на ИНДИВИДУАЛНИТЕ ВЪЗДУХОМЕРИ, Петър Москов ще има повод отново назидателно да размаха пръст от телевизора и мъдро да отсече:

„Въздухът е изключителна собственост на Държавата, управлявана от Правителството. В съответствие с най-ценната от Евроатлантическите ценности – Въздуха, щом искаш да дишащ, ще си плащаш, така както го правим всички ние.”

И така: ИВ-007 ще преустанови престъпната практика на населението да диша безплатно въздух, когато и където си поиска, при това в неограничени количества.

ИВ-007, лесен за имплантиране, както в тялото, така и извън него, ще бъде директно свързан с НАП, позволявайки справедливо данъчно облагане на въдухоползвателите.

                ИВ-007 е напълно обоснована предпоставка за изискването на пореден държавен заем, средствата от който да бъдат използвани за производство и разпространение на устройството.

Както беше споменато по-горе, крайно нуждаещите се от допълнителни средства, по правило произхождащи от прослойките на фирми и сдружения, близки до висшата държавна администрация, контролиращи, правоохраняващи и подобните им крайно нуждаещи се, законно могат да се облагодетелстват чрез стандартните методи, като обществени поръчки, регулации, рушвети, проекти и проектчета по узаконяване и обслужване на всеки ИНДИВИДУАЛЕН ВЪЗДУХОМЕР.

                ИВ-007 ще пресече нерегламентираните планински походи на пенсионерите, маскирани като „разходка на чист въздух за здраве”. По този начин, получените от тях пенсии, предвидени да се връщат в хазната, под формата на ДДС от лекарства, ще могат да се секвестират и по законово установения ред на данък въздух.

                ИВ-007 ще служи и като индикция за биометрични данни и ще позволи допълнителни монтажи на разпознавателни устройства, редом до тези с пръстов отпечатък, на местата, където ЗАКОНЪТ ИЗИСКВА.

Наред с неизброимите си социални приложения, ИНДИВИДУАЛНИЯТ ВЪЗДУХОМЕР серия 007 ще изпрати важно послание не само в Европа ,но и цивилизованите страни извън нея, което да гласи:

АЛОООО, И БЪЛГАРИЯ ДАДЕ НЕЩО НА СВЕТА!!!




Гласувай:
3



1. zaw12929 - БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА НА СВЕТА ЦЕННИ ТЕ...
02.12.2015 20:17
БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА НА СВЕТА ЦЕННИ ТЕХНИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ И ВАШЕТО ПИСАНИЕ, ИНАЧЕ ДОБРЕ НАПИСАНО, НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, ПОРАДИ КОЕТО НЕ ВИ СЪВЕТВАМ ДА УНИЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ...
СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ДА НЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В СЛОБОДИЯ.
цитирай
2. amenhotep4 - Уточнение
02.12.2015 22:12
Колега, благодарим за коментара, но ако си забелязал, заглавието на материала е към днешна дата. Ние сме от поколението, което се роди и живя в държава на космонавти, а животът ни продължи и продължава в държава на дупедавци.
с поздрав
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amenhotep4
Категория: Новини
Прочетен: 9892
Постинги: 6
Коментари: 3
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930